Співмешканців, яких підозрюють у кривавому вбивстві під Кропивницьким, залишили в СІЗО

Перегляди: 871

Колегія суддів Кропивницького апеляційного суду залишила без задоволення апеляційні скарги сторони захисту чоловіка та жінки, підозрюваних у вбивстві.

Про це CBN поінформували в прес-службі Кіровоградського апеляційного суду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За версією слідства, чоловік та жінка підозрюються у вбивстві чоловіка в селі Бережинка. Спільники задушили потерпілого та нанесли удари ножем, від яких він помер на місці.

Захисники підозрюваних звернулися з апеляційними скаргами на ухвали слідчого судді та просили обрати запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою, вказуючи на відсутність доведених ризиків.

Прокурор зазначив, що вони підозрюються у вчиненні особливо тяжкого злочину, покарання за який - позбавлення волі до 15 років або довічно. Він зазначив, що є ризик того, що підозрювані можуть вчиняти й інші кримінальні правопорушення.

Підозрюваний уже був раніше судимий, тому, за словами прокурора, є ймовірність повтору злочину. Жінка вказала, що позбавлена батьківських прав щодо дітей, накопичень не має, постійної роботи - теж. Щоб запобігти скоєнню нових злочинів, слідчий суддя обрав підозрюваним міри запобіжного заходу саме у вигляді тримання під вартою в межах досудового розслідування.

Нагадаємо, 25 лютого в селi Бережинка місцева жителька 1986 р. н. разом зi своїм спiвмешканцем прийшла до своєї матерi i побачила її бездиханне тiло. На лiжку в кiмнатi спав вiтчим. Дочка вирiшила, що матiр вбив її цивiльний чоловiк. Тому схопила електричний подовжувач та почала ним душити чоловiка. Її спiвмешканець, у свою чергу, завдав потерпiлому 12 ножових поранень.