У Кропивницькому всі виборчі дільниці технічно готові до виборів

Перегляди: 979

За словами секретаря міської ради Андрія Табалова, на всіх виборчих дільницях у Кропивницькому забезпечені технічні умови роботи дільничних комісій, і вони готові прийняти виборців у день голосування, 31 березня.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У Кропивницькому було дві надзвичайно проблемних дільниці. Обидві розташовані у будівлях не комунальної власності: на вулиці Варшавській, 91-а, де розташована філія ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" "Кіровоградський комбінат хлібопродуктів № 1", та на вулиці Мінській, 151, приміщення якої належить Кропивницькій міській державній лікарні ветеринарної медицини, - повідомив Андрій Табалов. – Наполегливість робочої групи, створеної при міській раді, листи за підписом міського голови до керівництва установ принесли свій результат: ставлення до процесів технічного забезпечення виборів на цих дільницях змінилося, і вони працюють».

За його словами, всі 123 виборчі дільниці у Кропивницькому готові до проведення виборів Президента України, а якщо десь і виникає якесь технічне питання, то воно оперативно вирішується відповідальними працівниками виконавчих органів.

Міський голова Андрій Райкович доручив керівництву головного управління ЖКГ міської ради ще раз здійснити об’їзд усіх виборчих дільниць і у разі виявлення порушення благоустрою відразу їх усунути.

Нагадаємо, вибори Президента України відбудуться 31 березня.