Голова ОДА вручив театру імені Кропивницького сертифікат на 40 тисяч гривень (ФОТО)

Перегляди: 899

Напередодні Міжнародного дня театру голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко привітав служителів сцени з професійним святом та вручив їм сертифікат на 40 тисяч гривень для участі у Міжнародному театральному фестивалі «Класика сьогодні», що відбудеться у травні цього року на Дніпропетровщині.

Про це CBN поінформували в прес-службі облдержадміністрації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Дуже приємно, що ваша творча команда дарує прекрасне жителям Кіровоградщини, наповнює наші душі світлом. Вдячний вам за те, що ви не тільки створюєте для нас свято тут – у театрі, в храмі культури, а й допомагаєте організовувати обласні заходи», – зазначив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації повідомив, що восени цього року заплановано відкрити в області ще одну театральну сцену, адже триває реконструкція Олександрійського міського палацу культури – будівлі колишнього олександрійського театру.

«Ремонтні роботи ми виконаємо, але відновлений театр необхідно наповнити життям. Сподіваюся, що саме ви допоможете виконати цю місію – створите там теплу атмосферу своєю акторською грою», - наголосив керівник ОДА.

Оскільки колектив театру ім. Кропивницького багато гастролює, Сергій Кузьменко заявив, що необхідно придбати для потреб театру новий автобус: «Я вважаю, що до нового театрального сезону влада спроможна вирішити це питання. З нагоди прийдешнього свята бажаю вам великих творчих успіхів, вдалих вистав, овацій глядачів, а також миру, затишку і спокою вашим родинам».