У Кропивницькому активісти знищували рекламу наркотиків (ФОТО)

Перегляди: 1504

Кропивницький вчетверте долучився до всеукраїнської акції з зафарбовування реклами наркотиків, передає кореспондент CBN.

Близько двох десятків активістів знищували рекламу на будівлях у районі ТЦ «Плаза». Однак головна мета - привернути увагу суспільства і показати, що кожен може вести боротьбу там, де живе.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Акція називається "Намалюй життя". Вона практикується нашою організацією вже понад рік. Ми по всіх містах України проводимо її – боремося замальовкою наркореклами. Я думаю, що нова реклама приблизно раз на квартал з’являється. Коли бачать наркоторговці, що з нею борються у цьому районі, вони поки лишають його у спокої, але через деякий час знову надписи з’являються», - прокоментував координатор акції, волонтер Міжнародної антинаркотичної асоціації Віталій Дьомін.

Наступну акцію проведуть в середині квітня в районі кінотеатру «Зоряний». Волонтери запрошують долучатися небайдужих і наголошують, що життя варте того, аби прожити його тверезо.

Ліля Кочерга, CBN