У Кропивницькому позбавлений прав за п’яну їзду бізнесмен активно будує торгові павільйони (ФОТО)

Перегляди: 3805

Власник торговельного комплексу «Жадівський» незаконно забудовує все навколо павільйонами і кіосками.

Про це CBN повідомив керівник міської спецінспекції Андрій Максюта.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Як давно він почав забудовувати прилеглу територію, я не знаю. Сам же власник каже, що це його прилегла територія, на якій він може ставити що хоче, але це лише на його думку», – наголосив він.

Андрій Максюта зазначив, що на порушника вже склали п'ять адміністративних протоколів і направлять їх на розгляд адміністративної комісії, щоб притягнути порушника до адміністративної відповідальності.

«Паралельно це питання я буду виносити на комісію з демонтажу, щоб розпочати процедуру демонтажу, адже документів на дозвіл забудовувати територію немає. Власнику дадуть термін на добровільний демонтаж, але якщо нічого не зміниться, то споруди приберуть примусово», – додав він.

За даними з відкритих джерел, власник ТОВ «ТК Жадівський» - Євген Кавецький. У Єдиному державному реєстрі судових рішень є постанова Кіровського райсуду Кропивницького про визнання його винним за ст. 130 ч. 1 КупАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Кавецького звинувачували в тому, що він близько 21:30 10 грудня 2018 року, будучи у стані алкогольного сп’яніння, керував авто на вулиці Генерала Жадова в Кропивницькому та «відмовився від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан сп’яніння».

Таке ж правопорушення йому інкримінували 4 січня 2019-го - близько 00:19 бізнесмена зупинили на вулиці Вокзальній в обласному центрі.

Кавецький свою вину не визнав та заявив у суді про фальсифікацію обох протоколів.

Кіровський райсуд оштрафував Євгена Кавецького на 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Скаргу на рішення Кіровського райсуду 1 квітня розгляне Кропивницький апеляційний суд.

Валентина Шаповал, Андрій Лисенко, CBN

Фото з Facebook Андрія Максюти