На Кіровоградщині створюють Координаційну раду з питань молодіжної політики при ОДА

Перегляди: 1581

Прес-конференція щодо створення Координаційної ради з питань молодіжної політики при Кіровоградській обласній державній адміністрації відбудеться о 14:00 у п’ятницю, 29 березня, в CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З журналістами поспілкуються:

- Ірина Глобенко, начальник відділу молодіжної політики та виховної роботи управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА;

- Катерина Каширна, керівниця відокремленого підрозділу ГО «Українська асоціація студентів» у Кіровоградській області;

- Олександр Колеснік, заступник голови молодіжної ГО «Кіровоградський обласний молодіжний центр волонтерів "Геліос"».


Координаційна рада з питань молодіжної політики при Кіровоградській обласній державній адміністрації – це принципово новий консультативно-дорадчий орган. Молодь отримує сучасні та ефективні інструменти для того, щоб покращити своє становище, вирішувати проблеми на найвищому рівні в області. Кожен зможе гідно представити себе та свою громадську чи студентську організацію. Координаційна рада – це широке коло однодумців, які зможуть лобіювати молодіжні проекти, організовувати різноманітні заходи та допомогти молодим людям Кіровоградської області у самореалізації.

Вже сьогодні працює ініціативна група зі створення молодіжного дорадчого органу при облдержадміністрації. Заявки на участь приймаються до 3 квітня 2019 року за адресою: м. Кропивницький, вул. Дворцова 35/29 (біля колишнього кінотеатру «Зоряний»), другий поверх.

Контактні особи – Глобенко Ірина Вікторівна (0668885848), Каширна Катерина Олександрівна (0987214214), Літвінов Олексій Володимирович (066-278-50-85, (0522) 32-23-66), Колеснік Олександр Олександрович 0955171017.

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/KoorRada/


14:00 29 березня, Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 46, прес-центр CBN (третій поверх ТЦ «Реал»).