У Кропивницькому пройшов обласний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3

Перегляди: 770

У кропивницькій КДЮСШ-4 пройшов обласний турнір у рамках чемпіонату України з баскетболу 3 на 3 у середній віковій групі.

За нагороди боролися по шість команд юнаків та дівчат, повідомили CBN в обласній федерації баскетболу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У дівчат за вихід до фінального етапу всеукраїнських змагань боролися баскетболістки Маловодянської ЗШ І-ІІІ ступенів (Долинський район), Бобринецького НВО «НВК гімназія ЗШ I-III №1», Богданівської ЗШ I-III ст. ім. І. Г. Ткаченка (Знам’янський район), Новомиргородської ЗШ №1, та дві команди з Помічнянської ОТГ (команда ЗШ №3 - тренер Аріель Фідальго та команда ЗШ №2 - тренер Алеся Левченко).

У хлопців змагалися вихованці Долинської гімназії ЗШ І-ІІІ ст. №3, Бобринецького НВО «НВК гімназія ЗШ I-III №1», Богданівської ЗШ I-III ст. ім. І. Г. Ткаченка, Новомиргородської ЗШ №1, Помічнянської ЗШ №3 та Кропивницької ЗШ І-ІІІ ст. № 4.

У дівчат перемогу здобули баскетболістки ЗШ №3 з Помічної. Срібло - у команди з Новомиргорода, а третє місце посіли спортсменки Маловодянської школи Долинського району.

У хлопців не було рівних баскетболістам четвертої школи Кропивницького. Другими фінішували вихованці гімназії №3 з Долинської. Бронза - в активі юних баскетболів з Бобринця.

Переможці змагань у травні представлятимуть Кіровоградщину в фінальному турнірі чемпіонату України з баскетболу 3 на 3.