У Кропивницькому провели 48 обласний зліт молодих вчителів Кіровоградщини (ФОТО)

Перегляди: 1176

Сьогодні, 27 березня, в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Кропивницького відбувся 48 обласний зліт молодих вчителів Кіровоградщини, присвячений 80-річчю утворення області та 100-річчю від дня народження Ігоря Ткаченка, передає кореспондент CBN.

На заході зібралися молоді вчителі, які працюють перший рік у навчальних закладах області, переможці конкурсу «Вчитель року – 2019», лауреати обласних премій, студенти та викладачі вищих навчальних закладів Кіровоградщини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кращим педагогам представники влади вручили грамоти і відзнаки. Нагородили молодих вчителів зі Знам’янського, Кропивницького, Олександрійського, Олександрійського та Благовіщенського районів.

«Нова українська школа полягає в тому, щоб по закінченні навчального закладу дитина змогла реалізувати себе в житті на всі 100%. Під час роботи форуму ви будете ділитися досвідом. Зрозуміло, що у вас він невеликий, але, найголовніше, ви будете ділитися своїми ідеями. Ідеями, які потім ви будете втілювати життя вже на ваших вихованцях. Тож зичу вам шикарної педагогічної діяльності і вдячних учнів», – зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко.

Зліт молодих вчителів триватиме три дні.

Валентина Шаповал, фото Григорія Зуба, CBN