Поліцейські розпочали провадження через вчорашні вибухи у Кропивницькому

Перегляди: 888

На Кiровоградщинi полiцейські розпочали кримiнальне провадження за фактом надзвичайної подiї, пов’язаної з вибухами.

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Пригода сталася близько 20:00. На лiнiю «102» надiйшло повiдомлення про те, що в одному з житлових мiкрорайонiв по вулицi Київськiй, на територiї, де розташовуються газозаправна станцiя та автомобiльна стоянка, виникла пожежа, за якою пролунала низка вибухiв.

На мiсце пригоди негайно виїхали працiвники управлiння Державної служби з надзвичайних ситуацiй, також пiдняли по тривозi гарнiзон управлiння патрульної полiцiї областi та Кропивницького вiддiлу ГУНП.

Заходи з лiквiдацiї пожежi тривали близько трьох годин.

О 21:00 пожежу вдалося локалiзувати, а вже о 22:45 лiквiдувати повнiстю.

Внаслiдок вибуху та пожежi тiлеснi ушкодження отримали троє громадян, серед яких двоє рятувальникiв та водiй автоцистерни. Потерпiлих термiново доправили до лiкувального закладу.

Нинi обставини пригоди з’ясовують фахiвцi. Iнформацiю за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслiдувань за ч. 2 ст. 272 «Порушення правил безпеки пiд час виконання робiт з пiдвищеною небезпекою» Кримiнального кодексу України.

Нагадаємо, у Кропивницькому стався вибух на автомобільній стоянці.