В закладах освiти областi встановлюватимуть модульнi котельнi на альтернативному паливi

Перегляди: 696

На територiї Компанiївського району, у Чорвоновершкiвськiй школi, цього року планують будiвництво теплогенераторної конструкцiї контейнерного типу з двома генераторами на альтернативному паливi потужнiстю 98 кВт кожний.

Про це CBN поiнформували в прес-службi ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У селi Новомиколаївка Новоукраїнського району планують проведення технiчного переоснащення системи теплопостачання зi встановленням опалювального пункту модульного типу для фiлiї Глодоської загальноосвiтньої школи та Новомиколаївської загальноосвiтньої школи. Загальна вартiсть проекту – понад пiвтора млн грн. Ще один аналогiчний опалювальний пункт запланували облаштувати для Iванiвського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвiтня школа – дошкiльний навчальний заклад» у селi Iванiвка Новоукраїнського району загальною вартiстю також пiвтора млн грн.

У Новомиргородському районi планують будiвництво котельнi на альтернативному паливi, яка буде постачати теплову енергiю до чотирьох бюджетних установ. Будiвництво здiйснюватимуть за кошти iнвесторiв, нинi виготовляють документацiю на земельну дiлянку.

Виробництвом пелетiв, брикетiв, трiски в областi займається шiсть пiдприємств. Є ще низка пiдприємств, якi здiйснюють виробництво не для реалiзацiї, а для власних потреб, зокрема пiдприємство «Iнтерресурси». Протягом минулого року ввели в дiю лiнiї по виготовленню паливних брикетiв на ДП «Чорнолiський лiсгосп» (Знам’янський район) та ТОВ «Вiсбаден» (Олександрiйський район).

Загальний обсяг виробництва паливних пелетiв та брикетiв в областi склав 156 тис. тонн.