БК «Золотий Вік» поступився «Говерлі»

Перегляди: 1415

В матчі-відповіді в Івано-Франківську кропивницький «Золотий Вік» зустрічався з місцевою «Говерлою», передає кореспондент CBN.

Перша зустріч завершилася перемогою «золотих» - 69:66, але зберегти цю перевагу підопічним Андрія Бабенка не вдалося. З перших хвилин господарі стали бомбардувати наш кошик триочковими, влучання яких досягали 80 відсотків. Арбітри відразу ж показали, що налаштовані відверто допомагати господарям. Тим не менш гості боролися й не відпускали конкурентів більше, ніж на десять пунктів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У третій чверті, коли судді трохи дозволили пограти в рівних умовах, то підопічні Андрія Бабенка не тільки наздогнали іванофранківців, але й повели в п'ять очок.

В четвертій чверті гра в «золотих» розлагодилася. Сили залишили наших лідерів, які втомилися битися проти суперників та суддів, а от гідного резерву в нас не було.

Юні дублери ще не готові до таких напружених матчів. Як наслідок, в четвертій десятихвилинці ми забили лише сім очок. Господарі, відчуваючи свою повну безкарність з боку арбітрів, знову стали влучати здалеку й сміливо вступали в єдиноборства, розуміючи, що покарання за жорсткі фоли не буде.

Баскетболісти «Говерли» виграли цей матч із рахунком – 91:78 (33:25, 22:23, 14:23, 22:7) й продовжать боротьбу за дев'яте місце.

БК «Золотий Вік», надалі, буде грати з «Черкаськими Мавпами-2» за 11-12 місця.