У Кропивницькому відбувся конкурс «Міс Кропивницький-2019» (ФОТО)

Перегляди: 3915

Вчора, 28 березня, в обласній філармонії відбувся конкурс «Міс Кропивницький-2019», повідомляє кореспондент CBN.

Конкурс проводило модельне агентство «Стиль Моделс». Участь у ньому взяли 18 дівчат віком від 17 до 25 років. Більшість раніше ніколи не були в моделінгу. Кастинг до конкурсу почався ще восени.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Всього на конкурсі представили п’ять виходів у брендовому одязі. Кожен вихід – окремий стилізований показ. Дівчата з осені проходили майстер-класи з позування, сценічного руху та дефіле.

Під час міні-перерв присутніх розважали місцеві танцювальні гурти та запрошений учасник «Голосу країни-8» Анрі Болквадзе.

Переможницею конкурсу стала учасниця під номером десять Діана Козир. Саме вона матиме змогу потрапити на кастинг національного конкурсу «Міс Україна» та представляти Кіровоградщину на ньому.

«Я не вірила, що все ж таки отримаю корону і цю змогу представляти нашу область на фінальному конкурсі. Хочу подякувати всіх хто мене підтримував і допоміг повірити в себе», – зазначила переможниця.

Загалом конкурс «Міс Кропивницький» проходить вже протягом 15 років і завжди навесні.