Жителів Кіровоградщини закликають інформувати про порушення під час виборів ситуаційний центр поліції

Перегляди: 1062

У день виборiв на Кiровоградщинi продовжує свою роботу ситуацiйний центр полiцiї областi.

Про це CBN поiнформували в ГУ НП в областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До нього увiйшли представники бiльшостi пiдроздiлiв та служб вiдомства, управлiння патрульної полiцiї, а також представники Державної служби з надзвичайних ситуацiй та Нацiональної гвардiї.

Завдання ситуацiйного центру – монiторинг та аналiз ситуацiї, пов’язаної з виборчим процесом, реєстрацiя всiх без виняткiв заяв та звернень громадян, вiдстеження ситуацiї, пов’язаної з дотриманням правопорядку.

Сьогоднi, 31 березня, поліцейські несуть службу у посиленому режимi. Наряди перебувають на територiях, прилеглих до всiх виборчих дiльниць, готовi реагувати на будь-якi факти, пов’язанi з порушенням прав i свобод громадян, у тому числi – процесом здiйснення волевиявлення.

Нагадаємо, загалом до охорони публiчної безпеки залучили бiльше 3260 осiб, iз них майже 1640 полiцейських, а також спiвробiтникiв УДСНС, вiйськовослужбовцiв Нацгвардiї та представникiв громадських формувань.