Мiкроавтобус з Кропивницького врiзався в металевий вiдбiйник у Києві, постраждала дитина

Перегляди: 2407

Водiй Mercedes Vito, який прямував з Кропивницького до Києва, на Столичному шосе врiзався в металевий вiдбiйник.

Про це пише УНН.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У результатi постраждали троє пасажирiв та восьмирiчна дитина.

Близько 2:00 київськi правоохоронцi отримали повiдомлення про ДТП на Столичному шосе з постраждалими. За викликом прибули екiпажi патрульних та слiдчо-оперативна група районного управлiння полiцiї.

На мiсцi подiї працiвники полiцiї з’ясували, що водiй (автомобiля Mercedes Vito — ред.) навпроти зупинки громадського транспорту виїхав за межi проїзної частини, пiсля чого врiзався у металевий вiдбiйник.

Внаслiдок автопригоди постраждало троє пасажирiв, у тому числi восьмирiчна дитина, яка отримала забiйнi травми голови. Потерпiлих доставили до медичного закладу для надання необхiдної допомоги.

За цим фактом розпочали кримiнальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримiнального кодексу України.

Санкцiя статтi передбачає до восьми рокiв позбавлення волi.

Користувачі соцмереж пишуть, що автобус належить фірмі з Кропивницького «Білий заєць». У компанії це спростовують.

«Ми чули про цю аварію. Наша фірма займається логістикою, а не перевезеннями. Ми співпрацюємо з багатьма перевізниками. Саме цей перевізник припинив свої дії з нами. Замовлень він у нас не бере, і ми йому їх не надаємо», - зазначила CBN диспетчер підприємства. Свої прізвище та ім’я жінка не назвала.