ПриватБанк пропонує жителям Кiровоградщини скористатися програмою «Теплi кредити»

Перегляди: 833

ПриватБанк продовжує кредитувати ОСББ та ЖБК за програмою «Теплi кредити».

Про це CBN повiдомили в прес-службi ПриватБанку в Кiровоградськiй областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Минулого року 20 ОСББ Кiровоградщини отримали «теплi» кредити у ПриватБанку на загальну суму 1,5 млн грн. Найактивнiше користувалися кредитами ОСББ Свiтловодська i Свiтловодського району. Вони тримали бiльше 50% компенсацiї - 805 тис грн.

Сьогоднi фiнансова установа уклала договiр щодо запуску «теплих» кредитiв у 2019 роцi з Державним агентством енергоефективностi та енергозбереження.

Це дасть можливiсть об’єднанням спiввласникiв житла та житловим кооперативам отримати кредити до трьох млн грн за спрощеною процедурою. Держава передбачила компенсацiю до 40% на утеплення будинкiв, а в разi проживання у будинку одержувачiв субсидiй компенсацiя може збiльшитися до 70%.

ПриватБанк першим iз партнерiв державної програми запропонував найнижчi серед банкiв ставки кредитування – до 18%, без додаткових умов i прихованих комiсiй. Строк погашення пiльгових позик - до семи рокiв.

ПриватБанк долучився до програми «теплого» кредитування ОСББ у 2017 роцi, i на сьогоднi фiнансова установа обслуговує понад десять тис. ОСББ.