У Кропивницькому розповіли про перебіг виборів та порушення

Перегляди: 745

Сьогодні, 1 квітня, громадянська мережа ОПОРА розповіла про перебіг дня голосування на Кіровоградщині та результати спостереження, передає кореспондент CBN.

За результатами паралельного підрахунку голосів у другий тур виходять Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Їхні показники складають 30,1% та 15,7% при похибці 0,7%.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Координаторка спостереження ОПОРи за виборами у Кіровоградській області Зоя Лебідь зазначила, що значних порушень під час виборчого процесу в області не було, і проходили вони з дотриманням базових стандартів.

За її словами, інші порушення були, але незначні. Вони стосувалися фотографування бюлетенів та голосування без паспорту.

«Ці порушення були основні, з якими до нас зверталися виборці. У Кіровоградській області ми фіксували фотографування бюлетенів, голосування без паспорту і порушення пов’язані зі списком виборців», – зазначила вона.

Фотографування бюлетеня – Кропивницький, голосування без паспорту – Голованівський та Новоукраїнський райони, а проблеми зі списками виборців були в усіх територіальних виборчих округах.