Кропивничанки вдало виступили на змаганнях зі спортивної гімнастики

Перегляди: 1602

У Палаці Спорту відбувся XVII міжнародний турнір зі спортивної гімнастики Ukraine International Cup, організатором якого є олімпійська чемпіонка Стела Захарова, повідомили СВN у СДЮСШО «Надія».

На цьому турнірі Ангеліна Дейнека стала першою в командному заліку, а ще здобула золото у вправі на колоді та дві бронзи в багатоборстві та на брусах.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ще одна вихованка СДЮСШО «Надія» Вікторія Іваненко виграла змагання в опорному стрибку

На відкритому чемпіонаті Тернопільської області «Кубок майстра спорту України міжнародного класу Інги Шкарупи» бронза серед кандидатів у майстри спорту в активі кропивничанки Поліни Сахно.

Серед гімнасток першого дорослого розряду в довільній програмі друге місце посіла Анастасія Павленко.

За довільною програмою другого дорослого розряду золото здобула Вероніка Сербіна, а бронзу приміряли Вероніка Вяткіна та Анастасія Плотнікова.

В обов’язковій програмі серед гімнасток другого дорослого розряду чемпіонкою стала Аліна Прядка, а Ганна Терещенко була тут третьою серед дівчат, які виступали у третьому дорослому розряді.

До успіху своїх підопічних привели наставники ЗТУ Світлана Куценко, Андрій Береговий, Інна Поповкіна, Ірина Голдашевська, Анастасія Шульга, Ольга Костанді та Геннадій Савел’ьєв.