На Кіровоградщині мати зниклої дівчини заявила, що й досі знаходить у полі людські рештки

Перегляди: 8168

Мати Діани Хріненко з Суботців Знам’янського району Олена Хріненко заявила, що її ніхто не запрошував на впізнання людських решток, які знайшли у полі.

Про це вона сказала в коментарі «УЦ».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Все залежатиме від результатів експертизи, але я не знаю, коли це буде, - зазначила Олена Хріненко. - Про цю знахідку мені ніхто ніяк не повідомив. Отак можете й написати. Я сама дізналася, ніхто мене сюди не запрошував. Я до цих пір шукаю й знаходжу рештки того тіла, яке вони знайшли, і кажу їм про це. На даний час я знаходжуся, ви чуєте, який вітер, на полі. Я знаходжу рештки, і більше тут нікого немає. У них, мабуть, вибори. Можете так і написати. Про одяг можна сказати після результатів експертизи. Я не хочу уточнювати, в якому вигляді я знаходжу рештки. Мене запрошували на впізнання, але я не підтверджую, що впізнаю речі своєї доньки. Вони схожі, але вони не належного вигляду. Якби це були золоті чи срібні прикраси – я б з впевненістю могла сказати, що це речі моєї доньки. Пошуковці ходили поряд, але ж у звітності було сказано, що радіус обстеженої території становить 30 кілометрів. Можливо, вони взагалі не шукали тут. Я не дійшла до цього місця. Воно знаходиться скраю поля, я не дійшла до нього 300 метрів, коли шукала. Це місце метрів за 3–4 від краю поля, понад дорогою. Дорога проїжджа взимку та влітку, бруківка, між селами Нова Поляна й Глибока Балка. Які тут працювали спеціалісти – я не знаю, мені ніхто не доповідає. Мене навіть не запрошували. Я знайшла сама, вони навіть не очікували, що я приїду. Мені речі для впізнання показували на фото, хоча я бачила місце наяву, але поки що говорити немає сенсу. Все буде відомо після результатів експертизи. Мені дуже складно, повірте, що я була там, де жодна мати не була…»

Нагадаємо, 16-річна жителька Суботців Діана Хріненко близько дев’ятої вечора 24 серпня 2018 року пішла в центр села на святкування Дня Незалежності й не повернулася.

Пошуки дівчини тривають понад півроку. За інформацію про її місцезнаходження оголосили винагороду.

26 березня при проведенні польових робіт поблизу села Новополяна (раніше зазначалося, що біля Глибокої Балки) Знам’янського району виявили людські рештки.