Щомісяця через ПриватБанк жителі Кіровоградщині сплачують понад півмільярда гривень

Перегляди: 808

Щомісяця, користуючись різними каналами оплат ПриватБанку - касами, терміналами самообслуговування, Приват24, регулярними платежами, - жителі Кіровоградщини здійснюють майже 600 тисяч платежів на загальну суму у 550 мільйонів гривень.

Більше половини з них - майже 300 тисяч - через інтернет-банкінг «Приват24», повідомили CBN у прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Клієнти банку найчастіше оплачують онлайн комунальні платежі та телекомунікаційні послуги. Користуються популярністю і комерційні, службові (за реквізитами підприємств), бюджетні та освітні платежі.

«Сьогодні наш "Приват24" став найпопулярнішим і найдешевшим каналом здійснення будь-яких платежів, - розповіла заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку Оксана Пасічніченко. - І це не голослівне твердження. Уявіть лише на хвильку таку просту статистику - на тисячу клієнтів, які обслуговуються у ПриватБанку, 551 активно користується інтернет-банком. І кількість прихильників онлайн оплат невпинно зростає. Навіщо витрачати час на відвідування відділення, якщо сплатити за дитячий садочок, навчання чи користування інтернетом, я вже не кажу за комунальні платежі, можна і на улюбленому дивані зі смачною кавою в руках - без відриву від домашніх справ чи роботи».

При збереженні нинішніх темпів зростання популярності системи до кінця наступного року кількість клієнтів банку, які обслуговуються в «Приват24», перевищить кількість відвідувачів «живих» відділень банку.

«Приват24» - найпопулярніший інтернет-банк в Україні і один з найбільших у Східній Європі, сьогодні доступний і клієнтам інших банків.