У поліції Кіровоградщини відреагували на відеозвернення розшукуваної неповнолітньої

Перегляди: 1789

У поліції Кіровоградщини відреагували на відеозвернення зниклої неповнолітньої Аміни Безкровної та зауважили, що пошуки не припинятимуть.

Про це кореспонденту CBN повідомила речниця ГУ НП в області Віталіна Бевзенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, раніше дівчина вже залишала своє місце проживання. Про це батьки повідомили у поліцію. Коли місцезнаходження неповнолітньої встановили, вона відмовилася повертатися додому, через що її помістили в соцзаклад. Наразі без дозволу адміністрації КЗ «Центр cоціально-пcихологічної реабілітації дітей» вона залишила заклад. Адміністрація звернулася з цього приводу до поліції.

Попри відеозвернення дівчини, в якому вона запевняє, що з нею все добре, правоохоронці не припинять пошуки неповнолітньої, аж поки не встановлять її місцезнаходження.

Нагадаємо, у відділі ювенальної превенції УПД ГУНП в облаcті повідомляли, що правоохоронці вcтановлюють міcцезнаходження неповнолітньої Аміни Cтаніcлавівни Безкровної 2002 року народження.

Пізніше дівчина оприлюднила відеозвернення, у якому наголосила, що з нею все нормально.