У Знам’янці провели клубний турнір з джиу-джитсу

Перегляди: 961

Громадське об’єднання «Спортивно-патріотична асоціація "Славян"» (голова Станіслав Флорінцев) під егідою Кіровоградської обласної організації асоціації джиу-джитсу України (президент Михайло Челпанов) провели у Знам’янці клубний турнір з джиу-джитсу серед дітей старшої та молодшої вікових груп.

Про це СВN повідомили організатори турніру.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про змагання розповів Станіслав Флорінцев: «Метою проведення турніру було привити командний дух, помірятися силами та вправністю одне з одним, а також розвинути інтерес до спорту через показ свого результату. Захід був організований таким чином, що не було переможених».

Суддями турніру були Ярослав та Данило Шматко, Станіслав Флорінцев. У заході взяли участь 60 дітей, які були поділені на вісім вагових категорій по шість - вісім спортсменів у кожній.

Всі атлети отримали нагороди за участь та свої перемоги. Окремо нагороджували тих, хто показав волю до перемоги, провів кращий бій та мав кращу техніку. За кращу техніку у середній групі нагородили Юлію Азарчук та Івана Цигульського, а в молодшій - Катерину Флорінцеву та Олексія Журавльова.