«Олександрія» незаслужено поступилася «Шахтарю»

Перегляди: 813

У матчі 23-го туру Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» на КСК «Ніка» приймав донецький «Шахтар», повідомляє кореспондент CBN.

Вже на 12-й хвилині гості вийшли вперед після дуже суперечливого пенальті. Велінгтон Нем впав після єдиноборства з Андрієм Цуріковим, а арбітр вирішив, що саме олександрієць порушив правила у власному штрафному. Вирок арбітра виконав Жуніор Мораєс – 0:1.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після цього підопічні Володимира Шарана повністю перехопили ініціативу й мали декілька шансів для того, щоб відновити рівновагу. Зокрема, Андрій Цуріков влучив у поперечину воріт Андрія П`ятова. «Гірники» не встигали за швидкими суперниками й часто-густо грали грубо. В одному із моментів Віктор Коваленко атакував Антона Шендрика без м’яча й цілком заслуговував на вилучення. В атаці ж грізні донечани нічого не створили й Юрій Панків в гру майже не вступав. А рахунок в першому таймі не змінився.

По перерві олександрійці продовжували володіти перевагою й постійно атакували, а «гірники» лише відбивалися. Були в господарів декілька шансів все ж здобути нічию, але підопічним Фонсеки вдалося вистояти. Показовим є факт, що чемпіони України наприкінці матчу відверто затягували час й свого таки досягли.

У підсумку «Шахтар» виграв у матчі, в якому на перемогу не награв, а «Олександрія» поступилися – 0:1, хоча й заслужила тільки схвальні відгуки за свою гру.