У Кропивницькому влітку хочуть поставити 51 літній майданчик

Перегляди: 687

У Кропивницькому визначались з переліком відкритих літніх майданчиків, які працюватимуть цього року.

Як зазначив на засіданні профільної комісії начальник управління торгівлі та побутового обслуговування населення Сергій Горбовський, перелік затвердили у 2017 році, він складався з 65 точок, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За два роки закрили 14 майданчиків. З тих, що залишилися, 19 знаходяться чи на орендованій чи приватній землі і не наповнюють бюджет міста. Плата становить наразі 17,89 грн за квадратний метр. Торік власники наповнили фонд розвитку та благоустрою міста на 251 тис. грн, за три місяці 2019-го - вже 34 тис.

У 2018 році люди скаржилися лише на роботу літнього майданчика, що знаходився на Ковалівському пляжі, і де торгували алкоголем. Зараз він не працює, і, за заявою Горбовського, договір з ним укладатися не буде.

Члени комісії розглянули інформацію щодо літніх майданчиків, які планують працювати з настанням тепла: вісім з них до 1 травня повинні надати комісії дані про реальний вигляд.

Майданчики мають право працювати з 15 квітня.