У Кропивницькому встановили кришки колекторів з лого «Дніпро-Кіровоград»

Перегляди: 1196

У Кропивницькому встановили дві кришки колодязів, що належать ОКВП «Дніпро-Кіровоград», що містять логотип і назву комунального підприємства, вони – належної якості та можуть уберегти комунальне майно від вандалів.

Про це CBN повідомила директор КВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Валентина Давидчук.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«До цього часу ми намагалися міняти всі люки, які були вкрадені, на полімерно-піщані, – сказала посадовець. – Але проблема в тому, що часто люки, розміщені на автомагістралях, особливо тих, якими їздять великоваговики, не витримують навантаження і розсипаються. Їх доводиться часто міняти. У Кропивницькому є приватний підприємець, який виготовляє якісні чавунні люки. Він нам подарував кілька штук. Ми їх вже встановили і протягом приблизно двох тижнів будемо дивитися, як вони витримують навантаження. І тоді вирішимо питання придбання цих кришок».

Ринкова вартість однієї чавунної кришки приблизно півтори тисячі гривень. Полімерно-піщані – близько 600, проте їх змушені часто замінювати.

«Про остаточну ціну ми будемо домовлятися з підприємцем. Він виготовить кришки одразу з логотипом "Дніпро-Кіровоград". При здачі таких кришок на пункти прийомів брухту одразу буде видно, що це – люк саме нашого підприємства. Я сподіваюся, що актів вандалізму поменшає, і ми збережемо комунальне майно», – зазначила Давидчук.