В Олександрії біля найбільшої школи міста відкрили майданчик для міні-футболу (ФОТО)

Перегляди: 1138

На території Олександрійського колегіуму відкрили новий майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям сьогодні, 3 квітня, передає кореспондент CBN.

Загальна вартість робіт – майже півтора мільйона гривень. Це кошти державного і міського бюджетів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Займатися тут матимуть змогу учні колегіуму, а також вихованці спортивної школи. Використовуватимуть його і для масових спортивних заходів.

Як зазначив голова ОДА Сергій Кузьменко, Кіровоградщина продовжуватиме відкривати спортивні майданчики в районах області.

«Кіровоградщина збудувала за останніх два роки більше 20 таких полів для міні-футболу. Це була ініціатива Президента України Петра Порошенка і президента Федерації футболу України Павла Павелка. Такі спортивні об’єкти будуть у кожному районі Кіровоградщини», – сказав він.

За інформацією Федерації футболу України, на Кіровоградщині протягом 2018 року побудували 12 майданчиків. Зокрема, футбольні майданчики з‘явилися у Кропивницькому і Олександрії, а також у районах – Устинівському, Долинському, Новоукраїнському, Знам’янському, Олександрійському, Маловисківському, Гайворонському, Добровеличківському, Новомиргородському та Петрівському.