Кропивничан запрошують на загальномiську руханку «Дихай вiльно»

Перегляди: 712

5 квiтня, о 8:00, на площi перед мiською радою Кропивницького четвертий рiк поспiль вiдбудеться загальномiська ранкова руханка «Дихай вiльно», присвячена темi профiлактики туберкульозу.

Про це CBN поiнформували органiзатори заходу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Цього року пiд час руханки ми привертаємо увагу до профiлактики туберкульозу, вчасному обстеженнi. Ми реалiзуємо проект «100% життя та якiсних послуг на Кiровоградщинi» в рамках якого здiйснюємо ДОТ-супровiд хворих на туберкульоз, тобто надаємо хворим соцiальну та психологiчну допомогу, приносимо протитуберкульознi препарати додому. Запрошуємо всiх мiстян долучитися до заходу i разом сказати «Дихай вiльно! Бережи себе», - закликає виконавчий директор обласного вiддiлення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Костянтин Данильченко.

Загальномiську ранкову руханку проведе спортивний журналiст Євген Савранський.

Пiд час заходу розгорнуть медичний майданчик, де кожен зможе безкоштовно перевiрити тиск, рiвень цукру в кровi, зробити експрес-тест на ВIЛ, отримати консультацiї у педiатра.