У Кропивницькому завершився фінальний етап всеукраїнської Універсіади з художньої гімнастики (ФОТО)

Перегляди: 1535

У спортивному залі факультету фізвиховання ЦДПУ ім.В.Винниченка протягом трьох днів проходив фінальний етап змагань всеукраїнської Універсіади з художньої гімнастки, повідомляє кореспондент CBN.

Учасниці з Кіровоградської, Харківської, Дніпропетровської, Львівської, Чернігівської, Чернівецької областей та міста Київ змагалися за нагороди в особистому та командному заліках.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Глядачі могли побачити виступи дівчат у багатоборстві, а також в окремих вправах із обручем, м’ячем, булавами та стрічкою. Командні змагання проходили у вправах із п’ятьма м’ячами, а також із трьома обручами та двома булавами.

Студентки ЦДПУ ім.В.Винниченка перемогли за сумою балів серед вищих навчальних закладів, випередивши конкуренток із Львівського державного університету фізичної культури та Придніпровської державної академії фізичної культури та спорту. Золоті нагороди господарки змагань отримали після найкращого виконання групових вправ із трьома обручами та двома м’ячами. У групових вправах із п’ятьма м’ячами представниці Кіровоградщини стали другими.

У багатоборстві наші спортсменки також посіли друге місце, поступившись лише суперницям із Харківської області. Бронза ж дісталася студенткам із Дніпропетровщини. У командному багатоборстві наші землячки стали третіми, здобувши бронзові нагороди.

Ще дві бронзові медалі до скарбнички збірної нашої області поклала Анастасія Волошина, яка стала третьою у вправах із булавами та стрічкою.