Представники Кіровоградщини вийшли до вищої ліги Кубку Регіонів АФЛУ

Перегляди: 911

ФК «Новоукраїнка» та «Енерго» вдало подолали попередній етап другого за рангом турніру Аматорської футбольної ліги України, передає кореспондент CBN.

В Ужгороді вчора відбулися матчі попереднього етапу Кубку Регіонів Аматорської футбольної ліги України, в якому беруть участь срібні та бронзові призери обласних чемпіонатів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кіровоградщину тут представляють команди «Енерго» (Кропивницький) та ФК «Новоукраїнка», які здобули друге та третє місце в нашій обласній Екстра Лізі. Обидва представника Кіровоградщини виконали завдання на попередній етап й пробилися до Вищої ліги АФЛУ.

Новоукраїнці з рахунком 5:0 (Карамалак, 4, 16, 20; Федотов, 10; Гедерим, 20) розібралися із господарями з команди «Ужнет», а в другій зустрічі переграли «Dream life» (Ізмаїл, Одеська обл.) - 2:0 (Гедеран, 8; Кріт, 21).

Кропивницькі «енергетики» спочатку виграли у суперників з команди «ЛІЯ» (Сухий Еланець) – 2:1 (Паньковський, 3; Барбанов,16), але потім поступилися київському «Партизану» - 0:3. Та все ж підопічні Віталія Дяденка разом із новоукраїнцями зіграють в одній групі Вищої ліги.

Суперником наших команд сьогодні буде вінницький МФК «Яско-2».