ФК «Новоукраїнка» вийшов до півфіналу вищої ліги Кубку Регіонів АФЛУ

Перегляди: 1209

В Ужгороді сьогодні відбулися матчі другого етапу Кубку Регіонів Аматорської футбольної ліги України, в якому беруть участь срібні та бронзові призери обласних чемпіонатів, передає кореспондент CBN.

Представники Кіровоградщини – кропивницький «Енерго» та ФК «Новоукраїнка» вдало подолали попередній етап і вийшли до Вищої ліги турніру. Обидві наші колективи потрапили до однієї групи, де також грали вінницькі МФК «Яско-2».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вінничани у першому раунді розгромили своїх суперників із однаковим рахунком 8:0. Краще із поставленим завданням впоралися новоукраїнці. Підопічні Олександра Корінного, поступаючись – 0:2 завдяки влучним ударам Максима Гедерима та Андрія Федотова з шести метрів, звели гру до нічиєї – 2:2. Потім відбулося дербі Кіровоградщини, в якому «енергетики» мали чимало моментів забити, але своїми шансами не скористалися. Натомість новоукраїнці на дев’ятій хвилині вийшли вперед, коли відзначився Олександр Карамалюк.

На 21 та 22 хвилинах дублем знову «вистрілив» Максим Гедерим. А остаточний рахунок зустрічі встановив на 24 хвилині Андрій Федотов – 4:0.

Доля новоукраїнців, у певній мірі, залежала від «Енерго», який завершав груповий етап Вищої ліги поєдинком із «Яско-2». Сил на цю зустріч підопічним Віталія Дяденка не вистачило й вони поступилися – 1:8. Але по завершенню усіх поєдинків цієї стадії стало зрозуміло, що саме ФК «Новоукраїнка», який не програв жодної зустрічі на цьому турнірі, став найкращою командою, серед тих, що посіли другі місця й пробився до півфіналу.

Вже в неділю о 13.00 підопічні Олександра Корінного зустрінуться з командою «Хмельницькі делікатеси» за право зіграти у вирішальному матчі Кубку Регіонів АФЛУ.