У Кропивницькому влада систематично зустрічатиметься з промисловцями

Перегляди: 675

Департамент економічного розвитку, торгівлі та інвестицій систематично проводитиме зустрічі з керівниками підприємств промислового комплексу Кропивницького за участю заступника міського голови Андрія Паливоди.

Про це CBN розповіла керівник департаменту Маріанна Морква.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, фахівці вже працюють над розробкою відповідного графіку зустрічей.

«Досвід подібного спілкування з представниками промислового комплексу в нас є, проте ми вважаємо, що потрібно до питання підійти системно. У межах своїх повноважень ми можемо допомогти вирішити багато конкретних питань, з якими стикаються підприємства», - зазначила керівник департаменту.

На зустрічі з навчально-виробничим підприємством Українського товариства глухих вдалося допомогти вирішити проблему доступу людей з вадами слуху до певних медичних послуг.

«Наша мета - налагодження діалогу між підприємствами промислового сектору та міською владою. Адже що кажуть? Від влади нічого не треба, тільки б не заважали працювати. Ми маємо намір змінити таке ставлення», - розповіла Маріанна Морква.

Вона наголосила, що до надання кваліфікованої допомоги у вирішенні проблем підключатимуться всі виконавчі органи та профільні спеціалісти міської ради Кропивницького.