У Кропивницькому з вини п’яного водiя сталася потрiйна ДТП (ФОТО)

Перегляди: 1346

Близько 15:00 патрульнi полiцейськi отримали повiдомлення про подвiйну ДТП на перехрестi вулиць Бобринецький шлях та Нижньої П’ятихатської.

Про це CBN поiнформували в прес-службi патрульної полiцiї.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На мiсцi подiї iнспектори встановили, що водiй, керуючи автомобiлем ВАЗ 21011 (бежевого кольору), не надав перевагу в русi автомобiлю ВАЗ 2106 (червоного кольору).

У результатi вiдбулося зiткнення, вiд якого автомобiль ймовiрного винуватця – бежевий ВАЗ – продовжив некерований рух та здiйснив зiткнення з мiкроавтобусом БАЗ 2215. Останнiй саме тодi надавав перевагу в русi iншим учасникам дорожнього руху на перехрестi.

У ДТП травмованих осiб не було. На водiя ВАЗ 21011 патрульнi склали протокол за ст.124 КУпАП (скоєння ДТП). При його перевiрцi на предмет отриманих травм, iнспектори виявили ознаки алкогольного сп’янiння та запропонували пройти огляд.

Керманич не заперечував, що вживав алкогольнi напої та погодився пройти тест на мiсцi. Результат показав 2,23 промiле, що майже в 11 разiв вище допустимої норми. За керування у станi алкогольного сп’янiння патрульнi склали на водiя протокол за ч.1 ст.130 КУпАП.