Кропивницький журналіст висвітлюватиме перебіг Європейських ігор у Мінську

Перегляди: 850

Кропивницький спортивний журналіст, оглядач CBN Юрій Ілючек висвітлюватиме перебіг Європейських ігор, що відбудуться в Мінську з 21 по 30 червня.

«Сьогодні я отримав гарну звістку. Оргкомітет ІІ Європейських ігор, що відбудуться в Мінську з 21 по 30 червня, офіційно підтвердив мою акредитацію в якості спортивного оглядача газети "Україна-Центр". Чому саме "УЦ"? Ну, по-перше, я продовжую залишатися спортивним оглядачем свого улюбленого видання, з яким пройшов нелегкий шлях до визнання. А, по-друге, в офіційній базі Міжнародного олімпійського комітету я зареєстрований саме як журналіст "УЦ"», - прокоментував Юрій Ілючек.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Однак читачі СВN та глядачі телеканалу «Вітер», теж не залишаться без ексклюзивної інформації.

«У червні очікуйте репортажів із Мінська, де за рік до Олімпіади в Токіо зберуться майже всі найсильніші атлети Старого Світу», - зауважив журналіст.

Нагадаємо, Юрій Ілючек отримав підтвердження від Національного олімпійського комітету України, що матиме можливість акредитуватися для роботи на Олімпійських іграх 2020 року в Токіо.