У Кропивницькому перевірили, як спрацюють служби цивільного захисту в разі надзвичайної ситуації (ФОТО)

Перегляди: 1032

Сьогодні, 9 квітня, у Кропивницькому перевірили злагодженість дій служб цивільного захисту в разі виникнення надзвичайної ситуації, повідомляє кореспондент CBN.

«За легендою навчань, стався вибух побутового газу у дев’ятиповерховому житловому будинку. За попередньою інформацією, є троє постраждалих і троє загиблих», – прокоментувала речниця управління ДСНС в області Оксана Мачак.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До місця виникнення умовної надзвичайної ситуації прибули всі спеціалізовані служби цивільного захисту міста та керівництво виконкому. Миттєво створили штаб служби, представники якої працювали відповідно до плану реагування.

У результаті всі служби впоралися із поставленою задачею.

«Єдине порушення - не велася оперативна звітна технічна документація штабу. Загалом, служби впоралися і їм можна поставити оцінку «добре». Місто і служби підготовлені до надзвичайних ситуацій», – зазначив секретар комісії по проведенню перевірки Василь Харашун.

Стан справ у сфері цивільного захисту рятувальники оцінюють спільно з органами місцевого самоврядування. Перевірка в області триватиме тиждень. Її результати оголосять 15 квітня.