В Олександрiї учасники проекту «Шлюб за добу» створюють наймiцнiшi сiм’ї

Перегляди: 634

Жодна пара в Олександрiї, яка зареєструвала свої стосунки за пришвидшеною процедурою, не розлучилась.

Про це CBN повiдомив керiвник юстицiї Кiровоградщини Вадим Гуцул.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Як свiдчать статистичнi данi, серед учасникiв проекту «Шлюб за добу» в Українi спостерiгається мiнiмальний вiдсоток розлучень. Натомiсть в Олександрiї взагалi жодна пара не розiрвала свої стосунки. I це ще раз пiдтверджує, що швидко – це не означає погано, а час, який нареченi витратили на пiдготовку до весiлля, абсолютно не впливає на мiцнiсть їх подружнього життя», – прокоментував посадовець.

Загалом iз початку запуску сервiсу в Олександрiї за пришвидшеною процедурою одружилися 203 пари.

«Учасниками проекту стають як українцi, так i iноземцi. Зокрема в Олександрiї сервiсом скористалися громадяни Польщi, Мексики, Китаю, Великобританiї, США. Нареченим достатньо лише визначитися зi зручним для них часом, а вже органiзацiєю весiльної церемонiї займуться представники мiсцевого палацу урочистих подiй», – розповiла начальник Олександрiйського мiськрайонного вiддiлу ДРАЦС Вiкторiя Славська.

На учасникiв проекту «Шлюб за добу» на Кiровоградщинi тепер чекатиме сюрприз. Пiд час весiльної церемонiї разом зi свiдоцтвами про одруження молодята отримуватимуть i подарунковi сертифiкати зi знижкою на подорожi вiд туристичного агентства «JoinUp. Кропивницький».