У Кропивницькому триває весняне прибирання міста (ФОТО)

Перегляди: 780

Сьогодні, 10 квітня, працівники комунального підприємства «Універсал 2005» із самого ранку знову вийшли наводити лад на вулицях обласного центру.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Упродовж всього дня на території Кропивницького працюють дві підмітально-прибиральні машини «Глобус». Їхнє головне завдання – прибирати побічне сміття із центральної частини міста. Проїжджу частину доріг по вулицях Ушакова, Волкова, Садовій та на Межовому бульварі прибирають за допомогою спеціалізованої техніки Scandia.

Працівники КП «Універсал 2005» замінили каналізаційний люк по Великій Перспективній та облаштовували асфальтове покриття доріг на Знамя’нському в’їзді до Кропивницького.

Одночасно, підрядні підприємства з настанням сприятливих погодних умов приступили до капітального ремонту міських доріг. Сьогодні ремонтують асфальтового покриття по вулиці Верхня Прирічна. Підготовчі роботи для виконання капітального ремонту тривають також по вулицях Луганській та Кропивницького, від вулиці Полтавської до вулиці Шевченка. По вулиці Колодязній ремонтують тротуари.

Відновилися роботи з капітального ремонту дорожньої інфраструктури по вулиці Короленка. Наразі сюди звозять матеріали, необхідні при приготуванні суміші для укладання асфальтобетону, встановлюють бордюри на тротуарній частині мікрорайону та розпочали планування земляного полотна на газонах.

Спеціалісти КП «Благоустрій» поливають дерева по вулицях Пермській, Великій Перспективній, Шульгіних та на набережній Інгулу. Біля озера Копань комунальники готують лунки під висадку саджанців дерев та перекопують клумби поряд із аеропортом. Протягом дня працівники КП «Благоустрій» збирають і вивозять із міста сміття.