Громадянина Молдови примусово видворили з Кіровоградщини на батьківщину

Перегляди: 709

37-річного громадянина Молдови за невиконання рішення про примусове повернення видворили на батьківщину.

Про це під час брифінгу повідомив начальник Управління ДМС у Кіровоградській області Володимир Гончаренко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Раніше іноземця притягували до адмінвідповідальності за порушення міграційного законодавства. Відтак прийняли рішення про примусове повернення до країни походження. Нелегальний мігрант у встановлений термін Україну не покинув, тож Знам'янський районний суд задовольнив адміністративний позов про примусове видворення.

Загальнодержавні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» в області розпочали 16 березня. Триватимуть профілактичні заходи до 31 травня.

«У результаті взаємодії і проведення відповідних заходів було виявлено 111 порушників міграційного законодавства, 28 нелегальних мігрантів. Прийнято рішення про примусове повернення 22 та одного видворено за межі держави відповідно до рішення Знам’янського районного суду», - прокоментував Володимир Гончаренко.