На Кіровоградщині поліцейських звинувачують у побитті дитини-сироти

Перегляди: 843

На Кіровоградщині працівників конвойної служби поліції та прокурорів звинувачують у знущаннях над неповнолітньою дитиною.

Про це йдеться в матеріалах Єдиного державного реєстру судових рішень, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Скаржник «звернувся до Олександрійського міськрайонного суду зі скаргою, в якій просить зобов'язати Олександрійську місцеву прокуратуру внести до ЄРД відомості про вчинення працівниками конвойної служби, працівниками поліції та прокурорами 31.07.2018 року побиття під час допиту неповнолітньої дитини».

Свою скаргу заявник мотивує тим, що був свідком знущань над дитиною-сиротою.

У судовому засіданні заявник скаргу підтримав та просив зобов'язати службових осіб прокуратури внести відповідні відомості до ЄРДР.

Однак у суді встановили, що до Державного бюро розслідувань передали матеріали щодо побиття неповнолітнього працівниками поліції та проводиться слідство.

8 квітня Олександрійський міськрайонний суд у задоволенні скарги відмовив, оскільки «неодноразово суди Олександрії та Знам’янки розглядали дані скарги, тому відсутні підстави для повторного розгляду».

Ліля Кочерга, CBN