У Кропивницькому до Всесвітнього дня котів дошкільнят учили доброті (ФОТО)

Перегляди: 1860

Вихованці дошкільних навчальних закладів Кропивницького у Всесвітній день котиків взяли участь у всеукраїнському занятті доброти.

Про це CBN поінформували в міській раді.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Головною темою уроку для малюків, організованого і проведеного за сприяння Благодійного фонду «Happy paw» за підтримки МОН, стало «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин». До участі в уроці долучились навчальні заклади з усіх областей України.

У Кропивницькому уроки доброти відбулися в ДНЗ №24 «Вогник», №46 «Краплинка», №63 «Посмішка», №37 «Ластівка» № 23 «Супутник», №69 «Кристалик», №52 «Казковий», №65 «Лукомор'є», №70 «Оленка», №2 «Ятранчик», №31 «Берізка», №61 «Гніздечко», НВО ЛШДНЗ «Вікторія – П».

Під час уроків доброти вихователі разом із дітками проводили театралізовані заняття, переодягалися в костюми тварин, співали пісні та малювали своїх улюбленців, пробували власні сили у анімації з піску.

Кожен навчальний заклад отримав електронний сертифікат «Учасника Всеукраїнського заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин».