У Кропивницькому видали книгу для ветеранів АТО

Перегляди: 721

У Кропивницькому сьогодні, 11 квітня, презентували практичний посібник з елементами інтерактиву «Ресурси впевненості: історії на межі війни».

Створила її команда центру соціальної адаптації військових «СМАйЛ», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зазначив автор книги, кризовий психолог Андрій Фоменко, у виданні зібрані історії волонтерів, які розповіли, як знаходили в собі ресурси впевненості, аби не вигорати і рухатися далі.

Особливістю книги є інтерактив для роботи зі стресом, його психологічними і фізичними проявами. В ній описані методи самообстеження, вправи на релаксацію та на саморегуляцію.

«Нам потрібні такі книжки, щоб ми могли допомагати хлопцям, які боронять нашу країну», - наголосила волонтерка Інна Ковпак.

За словами Андрія Фоменка, книга стане в пригоді не тільки військовим і волонтерам, а й всім, хто стикається зі стресами.

Нагадаємо, на базі обласного клінічного госпіталю ветеранів війни відбувся семінар за програмою Норвезького центру з роботи з втратою.