УКРОП стежитиме за перебігом виборів у другому турі на Кіровоградщині

Перегляди: 800

Головним своїм завданням на найближчий час представники партії УКРОП вважають забезпечення чесних і прозорих виборів Президента України.

Про це CBN повідомили у прес-службі Кіровоградської обласної організації політичної сили.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Укропівці вже визначили пріоритетні завдання на найближчі тижні.

«Головна наша мета - забезпечення чесних і прозорих виборів Президента України. У другому турі члени нашої політичної партії та її прихильники працюватимуть спостерігачами та членами комісій і сигналізуватимуть про порушення, якщо такі будуть виявлені. Залишилися лише два кандидата, і наша політична сила стежитиме за тим, щоб один із них здобув перемогу в чесній і справедливій конкуренції з іншим», - зазначив голова Українського об’єднання патріотів - УКРОП у Кіровоградській області Михайло Бєжан.

На думку очільника обласного осередку УКРОПу, другий тур виборів буде гострим, можуть бути маніпуляції голосами виборців та спроби фальшування результатів.

«Ми прагнемо до того, щоб на цих виборах перемогли демократичні цінності, тому готові співпрацювати з небайдужими патріотам, які теж прагнуть жити в чесній країні. Будемо раді тому, хто захоче приєднається до нас і стати спостерігачем у другому турі виборів 21 квітня», - наголосив Михайло Бєжан.

Нагадаємо, другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня. Українці обиратимуть між шоуменом Володимиром Зеленським та чинним Президентом Петром Порошенком.