Тимошенко закликала Зеленського не «нищити честь і гордість президентського статусу» (ВІДЕО)

Перегляди: 845

Очільниця «Батьківщини» Юлія Тимошенко, яка на виборах президента у 2019 році зайняла третє місце, записала звернення до кандидатів на пост глави держави Володимира Зеленського та Петра Порошенка після «телефонних дебатів» між ними напередодні.

Відповідний ролик Тимошенко опублікувала у Facebook, пише «Українська правда».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я побачила руйнацію статусу посади президента. Я побачила приниження української держави. Я думаю, так само як і я, мільйони українців це бачити не хотіли», - описала Тимошенко свої враження після телефонної розмови Зеленського і Порошенка в ефірі «1+1».

«Хочу звернутися до Петра Олексійовича, я знаю, що частина людей у країні вірить в те, що Ви зробили частину добрих справ для нашої держави і тому, в цей важкий для Вас час, раджу вам не ставати частиною чужого шоу, тримати президентську планку і якби важко не було захистити статус посади президента і статус держави», - сказала вона Порошенку.

Також вона звернулася до Зеленського, заявивши, що уже через декілька тижнів він може стати новим президентом України.

«Якщо ви мрієте обійняти цю посаду, бережіть гідність і честь цієї посади. Не треба навколо неї влаштовувати бої, не треба, борючись за право стати президентом, нищити честь і гордість президентського статусу», - звернулася Тимошенко до шоумена.

За її словами, навіть у такій важкій конкуренції потрібно просто залишатися людьми.

https://www.facebook.com/YuliaTymoshenko/videos/1233100910179004/