У Кропивницькому оголосили конкурс на посаду директора i фахiвцiв двох iнклюзивно-ресурсних центрiв

Перегляди: 661

У Кропивницькому оголосили конкурс на замiщення вакантних посад директора комунальної установи «Iнклюзивно-ресурсний центр №3» та фахiвцiв комунальних установ «Iнклюзивно-ресурсний центр №2» й «Iнклюзивно-ресурсний центр №3».

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вимоги до кандидатiв на посаду директора: громадянство України; вiльне володiння державною мовою; вища освiта ступеня магiстра (спецiалiста) за спецiальнiстю «Спецiальна освiта» («Корекцiйна освiта», «Дефектологiя») або «Психологiя» («Практична психологiя»); стаж роботи за фахом не менше п’яти рокiв; органiзаторськi здiбностi та фiзичний i психiчний стан здоров’я, що не перешкоджає виконувати професiйнi обов’язки.

Вимоги до кандидатiв на посади фахiвцiв: громадянство України; вiльне володiння державною мовою; вища освiта ступеня магiстра (спецiалiста) за спецiальнiстю «Спецiальна освiта» («Корекцiйна освiта», «Дефектологiя»), «Психологiя» («Практична психологiя»), «Фiзична реабiлiтацiя»; фiзичний i психiчний стан здоров’я, що не перешкоджає виконувати професiйнi обов’язки.

Додаткову iнформацiю про проведення конкурсу можна отримати у головного спецiалiста управлiння освiти мiської ради Наталiї Прудко, тел. 24-57-49. Е-mail: osvita@krmr.gov.ua