У Кропивницькому відбудуться легкоатлетичні змагання пам’яті легендарного тренера

Перегляди: 1467

Чемпіонат Кіровоградської області, присвячений пам’яті Володимира Іванця, пройде на кропивницькому стадіоні «Зірка» у неділю, 14 квітня.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Володимир Іванець – легендарна особистість. Довгий час саме з його ім’ям асоціювалася в Україні легка атлетика Кіровоградщини. Наставник виховав багато багатьох чемпіонів України, переможців і призерів всеукраїнських та міжнародних стартів, учасників чемпіонатів світу, Європи та Олімпійських ігор. Саме Володимир Іванець першим на Кіровоградщині отримав відразу два почесних звання – Заслужений тренер України та Заслужений працівник фізичної культури і спорту нашої країни.

Шеф, як називали Іванця учні та колеги, передчасно пішов із життя в 2006 році. І на його честь заснували змагання, які змінювали свій статус, але щорічно проводяться в Кропивницькому.

У цьому році на старт вийдуть близько 200 легкоатлетів з 12 районів області. Спортсмени будуть виявляти найкращих у бігових дисциплінах, а також у штовханні ядра, метанні списа, стрибках у довжину та висоту.

Початок змагань - об 11:00 14 квітня.