«Олександрія» здолала ФК «Львів»

Перегляди: 841

У рамках 24 туру Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» на виїзді зустрічався із ФК «Львів», повідомляє кореспондент CBN.

Перший тайм поєдинку третьої та шостої команд поточного чемпіонату видався рівним, коли захист діяв краще, ніж напад. Небезпечних моментів біля воріт суперників було обмаль. Нульова нічия виглядала цілком логічною.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

По перерві гості додали у швидкості й наполегливості. Спочатку сольний прохід Кирила Ковальця завершився класним ударом метрів із десяти Артема Поляруса. А згодом після розіграша кутового першим на відскокові м’яча опивнився Валерій Лучкевич й злету з-за меж штрафної вразив ціль – 0:2.

Після цього підопічні Володимира Шарана трохи розслабилися й лівів’яни великими силами пішли вперед. Бразилець Бруно спочатку не влучив у «рамку» з близької відстані, а вже в наступній атаці таки скоротив відставання господарів до мінімуму – 1:2. Але потім лівів’ян підвів Липе, який отримав друге попередження й залишив свою команду в меншості.

Наостанок пристрасті спалахнули ще більше, що призвело до другого вилучення у господарів. І хоча в кінцівці олександрійці примусили своїх шанувальників трохи понервувати, але зберегли переможний рахунок – 1:2.

Найближчі переслідувачі «Олександрії» - «Маріуполь» та «Зоря» - у цьому турі програли «Динамо» та «Шахтарю». Команда Володимира Шарана ще більше зміцнила свої бронзові позиції й відірвалася від конкурентів уже на 11 очок.