У Кропивницькому в рiк 265-рiччя заснування мiста висадили 265 молодих лип (ФОТО)

Перегляди: 1524

Сьогоднi, 13 квiтня, у Кропивницьому в рiк 265-рiччя заснування мiста висадили 265 саджанцiв лип.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Акцiю зi створення нових зелених зон в обласному центрi мiський голова Андрiй Райкович iнiцiював ще взимку. Сьогоднi ж iдея втiлилася у життя. Комунальники закупили мiцнi саджанцi трирiчних лип, i спiльно з усiма небайдужими мiстянами зранку приступили до роботи.

105 молодих деревець прикрашатимуть озеро «Копань» на Ковалiвцi, 71 липу висадили вздовж вулицi Кропивницького бiля магазину «Океанiум» i 89 даватимуть свiжої прохолоди i кисню у мiкрорайонi Некрасiвка, у скверi Молодiжному.

Усi учасники весняної толоки працювали завзято, тож з роботою впорались швидко, всi 265 дерев висадили практично за годину. Андрiй Райкович подякував усiм, хто взяв участь в акцiї.

«Дякую усiм небайдужим, хто не пошкодував вихiдним днем, i, не зважаючи на погану погоду, приєднався до нас! Зробили хорошу справу, бо мiсту потрiбнi дерева. Комунальники пильно доглядатимуть за новими деревами, лишається сподiватись, що вандали їх не чiпатимуть», - зауважив Андрiй Райкович.