Бейсбольний клуб «ВioTexCom-KНТУ» став переможцем «Кубка Колодицького»

Перегляди: 674

Турнір пам’яті фундатора бейсболу та софтболу на Кіровоградщині та в Україні В’ячеслава Колодицького проводився у Кропивницькому вже 20-й раз, повідомляє кореспондент CBN.

Спочатку це були софтбольні змагання серед дівчат. Потім змагатися стали ще й бейсболісти. Згодом турнір став виключно бейсбольним і набув міжнародного статусу. В цьому році, окрім двох кропивницьких команд, за трофей боролися дублери київської «Атми» та представники Білорусі – БК «Мінськ». Саме мінчани, які здобули перемогу в усіх трьох поєдинках, піднесли головний сюрприз на попередній стадії, коли переграли багаторазового чемпіона та володаря Кубка України - «ВioTexCom-KНТУ» - 8:0. В інших матчах підопічні Юрія Бойка переграли земляків і киян, що дозволили здобути другу путівку до фіналу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У поєдинку за третє місце боротьби не вийшло. Тут «ВioTexCom- СДЮШОР» в нокаут після п’ятого інінгу здолав юних киян – 15:0. А ось вирішальний матч вийшов дуже напруженим та конкурентним. До останнього інінгу збереглася інтрига відносно переможця. Та все ж господарі змагань спромоглися взяти у білоруських бейсболістів реванш, і здобути Кубок Колодицького.