Кропивницький «Золотий Вік» виграв протистояння у «Черкаських Мавп-2»

Перегляди: 1325

У спортивному залі факультету фізичного виховання ЦДПУ ім.В.Виниченка сьогодні, 14 квітня, відбувся матч-відповідь за 11-те місце чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги, повідомляє кореспондент CBN.

Кропивницький «Золотий Вік» зустрічався із «Черкаськими мавпами-2». Перед підопічними Андрія Бабенка стояло завдання відіграти п’ятиочкове відставання. Адже в гостях «золоті» поступилися молодим суперникам з рахунком 97:102. По-справжньому билися за результат гості до великої перерви. Господарі лідирували в рахунку, але відірватися на солідну відстань не могли. Перша половина зустрічі завершилася за семиочкової переваги підопічних Андрія Бабенка – 49:42.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У третій чверті господарі все частіше вигравали боротьбу за підбирання, частіше влучали з різних дистанцій й вигравали більшість єдиноборств. Цю десятихвилинку наші баскетболісти виграли 29:19. Сил на ривок у відповідь у черкащан вже не вистачило. Кропивничани в четвертій чверті не збавили обертів, довели справу до перемоги в матчі - 98:84 й посіли 11-те місце.

Переможну крапку у здебільшого невдалому сезоні хлопцям Андрія Бабенка вдалося поставити.

Серед гравців варто відмітити дії Олександра Дроб’язка (29 очок, 11 підбирань), Олександра Петрова (28 очок, 13 підбирань), Антона Мельника (21 очко, сім підбирань), Дмитра Баранова (11 очок, вісім підбирань) та Богдана Сосоя (16 передач, три очки).