На Кіровоградщині від імені Зеленського організовують безкоштовну поїздку на концерт у Києві

Перегляди: 1173

Представники кандидата у президенти Володимира Зеленського організовують безкоштовну поїздку до Києва на концерт, що відбудеться на НСК «Олімпійський» перед запланованими дебатами між кандидатами 19 квітня.

Про це CBN поінформували в прес-службі громадської мережі ОПОРА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У Facebook-групі «Команда Зеленського. Голованівський край» 15 квітня опублікували оголошення про видачу безкоштовних квитків на концерт «популярних зірок української естради» та запис на безкоштовну поїздку до Києва.

У повідомленні йдеться, що виступ артистів відбудеться на НСК «Олімпійський» перед дебатами кандидатів у президенти. Отримати безкоштовні квитки та зареєструватися на безкоштовну поїздку пропонують в «Зе-офісі» за адресою: смт. Голованівськ, вул. Суворова, 8.

Спостерігач ОПОРИ намагався отримати квитки, однак йому повідомили, що їх наразі немає. Натомість запропонували залишити свої контактні дані. За словами працівників офісу, також буде організований безкоштовний підвіз охочих до Києва. В обласному «Зе-офісі» підтвердили, що незабаром розповсюджуватимуть квитки.

«Мені мають передати квитки, але скільки їх, поки не знаю», –зазначила представниця команди Зеленського в Кропивницькому Ліка Кожа.

В анонсі йдеться, що на концерті виступатимуть Ольга Полякова та Дзідзьо. Вартість квитка на концерт у квітні Дзідзьо – 190-690 гривень, а на виступ Полякової – 300-1750.

Згідно з ч. 6 ст. 64 Закону України «Про вибори Президента України», забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерей. Така передвиборна агітація або надання виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати чи не голосувати за певного кандидата або згадуванням його імені, вважається підкупом виборців, зазначеним у пункті 1 частини 3 статті 56 цього Закону.

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбудеться другий тур президентських виборів. Українці обиратимуть між шоуменом Володимиром Зеленським та нинішній главою держави Петром Порошенком.