У Бобринці стартував конкурс проектів Громадського бюджету

Перегляди: 693

У Бобринці оголосили конкурс на реалізацію ініціатив жителів ОТГ, громадських організацій, які мають бажання долучитися до вирішення проблем громади.

З 15 квітня 2019 року протягом 30 календарних днів у Бобринецькій міській раді чекатимуть на проектні заявки щодо соціально-культурного розвитку громади, повідомляє CBN з посиланням на міськраду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За умовами конкурсу, проекти можуть подавати люди, які постійно проживають на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади, або зареєстровані тут громадські організації.

Один автор може подати один проект, зібравши на підтримку своєї ініціативи підписи щонайменше 10 членів тергромади. Якщо проект отримає позитивну оцінку фахівців міськради або спеціально створеної експертної групи, він потрапить на фінальне голосування, і вже жителі визначать найбільш цікаві для них проекти. Загальна сума громадського бюджету на 2019 рік - 300 тисяч гривень, тому вартість однієї проектної заявки не повинна перевищувати 50 тисяч.

Проектні пропозиції з обов’язковим розрахунком витрат треба подати в паперовому або електронному вигляді на адресу Бобринецької міської ради: Бобринець, вул. Незалежності, 80, каб. №206, або на е-mail: econombobrotg@gmail.com.