У Кропивницькому відбудеться всеукраїнський фестиваль до Всесвітнього дня Землі

Перегляди: 1434

У Кропивницькому з 17 по 19 квітня відбудеться ХХІV всеукраїнський відкритий

фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому дню Землі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цьогорічний слоган фестивалю - «Усі рівні. Усі різні», передає кореспондент CBN.

До участі у фестивалі запрошуються вихованці закладів позашкільної, загальної середньої, професійної, вищої освіти віком від восьми до 21 року: представники євроклубів, учнівського самоврядування, молодіжних об’єднань, юні майстри декоративно-прикладного мистецтва, солісти-вокалісти та ансамблі малих форм, які у своїй творчій діяльності розкривають тему фестивалю.

Локаціями фестивалю стануть обласний центр дитячої та юнацької творчості, обласна філармонія, академічний музично-драматичний театр ім. Кропивницького, обласний художній музей, Ковалівський парк та головні туристичні вулиці міста. На учасників очікують ігрові програми, екскурсії, виставки, творчі майстерні, майстер-класи, презентації, знайомство з однолітками, з відомими успішними людьми Кіровоградщини тощо.

У рамках фестивалю у Кіровоградській торгово-промисловій палаті пройде Генеральна асамблея міжнародної асоціації позашкільної освіти.

«Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості має на меті показати цінність дружби й підтримки, співчуття і турботи, щастя та добра, - зазначила фахівець із зв’язків з громадськістю обласного ЦДЮТ Олександра Крикун. - Адже всі ми різні: маємо різний колір волосся, шкіри, ми різної національності та віри, маємо різні захоплення та мрії, маємо різне здоров'я, але всі ми маємо рівні права. Ця тема є дуже важливою та актуальною, і діти з дитинства мають навчатись толерантності та поваги, мають виховуватись у теплі та любові.

Всі ми маємо право на самовираження, адже кожен – унікальний та неповторний. Саме це і продемонструють талановиті учасники конкурсної програми».